Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!
Stel hier uw vraag!
+
Reserveer nu!
+

Boek een overnachting

Hotel Ter Elst in Edegem biedt alles voor een ontspannende overnachting in een gezellig en stijlvol kader. Onze grootste troeven zijn een team dat altijd voor u klaarstaat en een service die we perfect afstemmen op de wensen van onze gasten. U wil een overnachting boeken omdat u een citytrip naar Antwerpen op uw agenda heeft staan? U wil een feestzaal huren en ook enkele kamers in het hotel reserveren? Of u zoekt een locatie voor een congres en wil een overnachting voorzien voor uw gasten? Vertel ons over uw plannen en wij stellen een oplossing voor die aan al uw eisen voldoet!

Een overnachting vlak bij hartje Antwerpen

Wie er graag een weekendje tussenuit wil in eigen land zal zeker en vast zijn gading vinden in Antwerpen. Met haar prachtige historische centrum en tal van toeristische mogelijkheden biedt deze stad voor ieder wat wils. U kan er lekker tafelen in een van de vele restaurants, u kan er genieten van de cultuur en architectuur of u kan de winkels bezoeken in de verschillende winkelstraten. Een overnachting in een stijlvol hotel als Ter Elst maakt uw bezoek aan de stad hélemaal af.

Ter Elst is perfect gelegen in de groene rand van Antwerpen en bevindt zich tegelijk op slechts een kwartier rijden van het centrum. U geniet er dus van het beste van twee werelden! Daarnaast beschikt ons hotel over een zeer ruime parking, waarvan een deel ondergronds is, en kunnen onze gasten gratis gebruik maken van onze fitness. Een overnachting in Ter Elst is dus echt de moeite waard!
Ter Elst is niet enkel een hotel: we beschikken ook over een congrescenter en hebben in totaal 19 zalen in de aanbieding waar diverse evenementen georganiseerd kunnen worden.

Combineer een overnachting met …

Ter Elst is niet enkel een hotel: we beschikken ook over een congrescenter en hebben in totaal 19 zalen in de aanbieding waar diverse evenementen georganiseerd kunnen worden. Dit gaat van personeelsfeesten en galabals tot productvoorstellingen, communiefeesten en nog veel meer. Daarom werken wij ook hotelarrangementen uit.

Dit houdt in dat men bij ons een evenement organiseert in combinatie met een overnachting in ons hotel. Het gaat echter niet om standaard arrangementen; wij doen daarentegen ons best om voor elke klant een arrangement op maat uit te werken. Wenst u bij Ter Elst een zaal te huren in combinatie met een overnachting, contacteer ons dan gerust voor meer informatie.

 

Een overnachting in Ter Elst; de moeite waard!

Door zijn gunstige ligging en waaier aan mogelijkheden is hotel Ter Elst de perfecte uitvalsbasis voor iedereen die een overnachting wil boeken in een stijlvol, modern hotel. Op de pagina “Hotelkamers” ontdekt u alvast meer over de verschillende kamers die wij te uwer beschikking hebben. U vindt hier eveneens een bookingstool om uw overnachting meteen vast te leggen. Indien u vragen heeft over ons hotel of over de arrangementen die wij aanbieden, aarzel dan niet om ons te contacteren. Dit kan op het nummer +32(0)3 450 90 00 of via sales@terelst.be.