Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!
Stel hier uw vraag!
+
Reserveer nu!
+

Tips: een personeelsfeest organiseren

Veel bedrijven houden zich eraan om elk jaar opnieuw een personeelsfeest te organiseren. Waarom? Een geslaagd personeelsfeest zorgt ervoor dat de werknemers van een bedrijf elkaar op een andere manier leren kennen dan binnen de kantoormuren. Dit bevordert ongetwijfeld de sfeer én zal ook een positief effect hebben op de productiviteit. Het is echter niet altijd even makkelijk om een personeelsfeest te organiseren. Waar moet u zoal op letten? En welke mogelijkheden heeft u allemaal? Wij geven een aantal tips om een onvergetelijk en origineel personeelsfeest te plannen!

Checklist voor een geslaagd personeelsfeest

Om te beginnen moet u bepalen wat juist het doel is van het personeelsfeest. Wil u de banden tussen uw werknemers versterken? Wil u uw team op een originele manier bedanken? Is er een jubileum dat zeker gevierd moet worden? Op basis hiervan kan u verdere zaken beslissen, bijvoorbeeld of ook partners worden uitgenodigd en wat voor activiteit u juist wil organiseren. 

Wij geven een aantal tips om een onvergetelijk en origineel personeelsfeest te plannen!
Een etentje met buffet, een walking dinner, een uitgebreid personeelsfeest inclusief dj en lichtshow, een teambuilding die een volledig weekend in beslag neemt; de mogelijkheden zijn legio. Uiteraard is het hierbij ook belangrijk om rekening te houden met de grootte van de groep en met ieders wensen. Is het onmogelijk om de mening van iedereen te vragen, kies dan een veilige optie die zeker bij alle personen in de smaak zal vallen. Vergeet ten slotte niet om elke genodigde tijdig een uitnodiging te sturen en hen een deadline te geven om hun aan- of afwezigheid te bevestigen.
Daarnaast bieden wij een uitgebreid aanbod aan teambuildingactiviteiten die u kan koppelen aan uw personeelsfeest.

Onze troeven voor een tof personeelsfeest

Een van de belangrijkste onderdelen op uw checklist is uiteraard het prikken van een datum en het vinden en vastleggen van de geschikte locatie voor uw personeelsfeest. Ter Elst biedt op dit vlak een waaier aan mogelijkheden. Wij beschikken over verschillende zalen met uiteenlopende capaciteiten, waaronder ook een Expo Hall waar zelfs auto’s kunnen worden binnegereden. 

Daarnaast bieden wij een uitgebreid aanbod aan teambuildingactiviteiten die u kan koppelen aan uw personeelsfeest. Tevens werken wij samen met een aantal vaste cateraars zodat u uw bedrijfsfeest perfect kan uitbreiden met een etentje of met heerlijke hapjes. Na het feest kan uw team overnachten in ons hotel, terwijl alle wagens veilig staan op onze grote privé parking. Ter Elst gaat met plezier de uitdaging aan om een personeelsfeest volledig op uw maat te organiseren. Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld op vlak van decoratie of activiteiten? Vertel het ons en wij kijken wat mogelijk is!

 

Een personeelsfeest organiseren in Antwerpen?

Een personeelsfeest organiseren is misschien geen sinecure, maar bij Ter Elst in Antwerpen doen we er alles aan om uw bedrijfsfeest van een leien dakje te laten verlopen. Wij helpen u bij de organisatie en toetsen uw wensen aan onze mogelijkheden. U staat er dus niet alleen voor! Wil u een origineel personeelsfeest organiseren en zo uw werknemers in de bloemetjes zetten? Contacteer ons dan op +32(0)3 450 90 00 of sales@terelst.be en save the date voor uw event!