Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!
Stel hier uw vraag!
+
Reserveer nu!
+

Een bedrijfsevent organiseren: tips

Een bedrijfsevent kan verschillende vormen aannemen. U organiseert een receptie met walking dinner, u plant een productvoorstelling voor uw klanten, u geeft een personeelsfeest om uw medewerkers te bedanken: alles is mogelijk. Hoe dan ook moet u steeds op een gerichte manier het bedrijfsevent organiseren. In wat volgt vindt u enkele praktische tips omtrent het plannen van professionele evenementen, waarin we de belangrijkste aandachtspunten bespreken.

Laat uw bedrijfsevent in betrouwbare handen

Uw bedrijfsevent moet op wieltjes verlopen. U wil zich immers volop kunnen bezighouden met de gasten, zonder zich zorgen te moeten maken over de planning en het verloop van het event. Kies daarom voor een locatie waar u kan rekenen op de steun van een toegewijd team. Of misschien wilt u echt alles uit handen geven, van het kiezen van de catering tot het versieren van de zaal? 

Laat uw bedrijfsevent in betrouwbare handen.

Ook dan is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare organisator die altijd voor u klaarstaat en er alles aan doet om uw bedrijfsevent vlekkeloos te laten verlopen.

 

Welke locatie is het meest geschikt voor uw bedrijfsevent?

Denk op voorhand goed na wat voor bedrijfsevent u wil organiseren en welke locatie zich hier het beste toe leent. Wilt u een zaal die beschikt over voldoende natuurlijke verlichting? Moet er airco aanwezig zijn? Of wilt u een grootschalig bedrijfsevent organiseren voor wel 1000 personen? Al deze zaken zullen mee bepalen welke locatie het meest geschikt is voor uw evenement. Denk ook alvast na over wat er gebeurt na afloop van de feestelijkheden: ziet u het niet zitten om nog naar huis te rijden en wilt u liefst ergens overnachten? Let er dan op of er een hotel in de buurt is waar u terechtkan.

Zorg dat iedereen uw bedrijfsevent makkelijk kan bereiken.

Zorg dat iedereen uw bedrijfsevent makkelijk kan bereiken

De bereikbaarheid is een laatste belangrijk punt indien u een bedrijfsevent gaat organiseren. Komen de gasten van ver? Zijn zij bekend met de streek? Sowieso kiest u altijd best voor een locatie met een goede ligging. Hiermee bedoelen we een locatie die zich bevindt in een mooie omgeving, maar die tegelijk makkelijk te bereiken is. 

Indien uw gasten met de wagen naar uw bedrijfsevent komen is het eveneens belangrijk om over voldoende parkeerplaatsen te beschikken. Een locatie pal in de stad zal bijvoorbeeld veel moeilijker en ook kostelijker zijn op vlak van parkeergelegenheid.

 

Uw bedrijfsevent organiseren bij Ter Elst

Het team van Ter Elst zorgt ervoor dat uw bedrijfsevent feilloos verloopt. Wij vinden het belangrijk dat alles 100% gaat zoals u het wil! We hebben een ruime waaier aan natuurlijk verlichte vergaderzalen en indien u dit wenst, kan u tevens gebruik maken van onze exporuimte en ons auditorium. Tot slot kan u na het bedrijfsevent overnachten in een van onze ruime, stijlvolle hotelkamers die voorzien zijn van alle modern comfort. Onze ligging in het gezellige Edegem en op slechts vijf minuten van de E19 en de Antwerpse ring, met parking tot 400 wagens, vormt de kers op de taart. Contacteer ons voor meer informatie of om alvast uw bedrijfsevent te plannen!