Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!
Stel hier uw vraag!
+
Reserveer nu!
+

Ontdek onze ruime evenementenhal

Voor diverse feesten of evenementen met veel genodigden kan het vinden van een grote evenementenhal een flinke uitdaging vormen. Er moet dan ook met veel verschillende factoren rekening gehouden worden: ruime parkeergelegenheid, voldoende sanitair, een vlotte cateringservice, vestiaire, een flexibel team, enz. Bij Hotel en congrescentrum Ter Elst gaan wij graag de uitdaging aan en zullen er alles aan doen om uw feest of event in goede banen te leiden volgens uw wensen. Neem gerust contact met ons op om de details van uw evenement te bespreken. Wij staan u met raad en daad bij in de gehele organisatie.

 

Mogelijkheden voor de evenementenhal

Sinds mei 2016 kunnen wij met trots onze vernieuwde grote expo beurshal voorstellen die vergroot is naar wel 1000m². Dankzij deze verruimde evenementenhal kunnen wij een ongekende waaier aan mogelijkheden aanbieden. Dit kan gaan over het organiseren van beurzen, meetings, recepties, galabals, videoconferenties, enz. Zelfs auto’s kunnen zonder problemen worden binnengereden in deze polyvalente ruimte.

Capaciteit van onze evenementenhal

Welk evenement of feest u ook voor ogen hebt, de expo hall biedt ruimte voor een aanzienlijk aantal personen. Voor staande recepties en walking dinners heeft de evenementenhal een capaciteit van 950 personen. In theateropstelling kunnen er presentaties gegeven worden aan wel 800 personen. Ook een zittend diner met eventuele dansgelegenheid kan georganiseerd worden voor een 800-tal personen.

 

Organisatie van uw evenement in de evenementenhal

Een beurs organiseren, een groot feest geven of een ander evenement op touw zetten vraagt heel wat organisatie. Voor de bekleding van de evenementenhal, de keuze van het meubilair, verlichting of muziek en de perfecte combinatie van catering kan u steeds een beroep doen op ons. Wij werken samen met uitstekende cateraars en met een gemotiveerd, klantvriendelijk team om al uw wensen te behartigen.

Contacteer ons voor een offerte voor onze evenementenhal, waarna wij graag een voorstel op maat voor u uitwerken.
Uiteraard kan u naast het gebruik van onze grote evenementenhal ook rekenen op alle standaard opties.

Extra diensten naast onze evenementenhal

Uiteraard kan u naast het gebruik van onze grote evenementenhal ook rekenen op alle standaard opties. Zo kunnen uw gasten of bezoekers overnachten in de luxueuze hotelkamers (32m²) van Hotel en congrescentrum Ter Elst, is er gratis draadloos internet op heel het domein en beschikt de gratis parking (zowel binnen als buiten) over parkeerplaatsen voor 500 voertuigen. De expo hal kan tevens gecombineerd worden met extra subzalen of kamers.

 

Reserveren van de evenementenhal

Bent u opzoek naar een geschikte ruimte voor uw grootschalig evenement of feest? Contacteer ons voor een offerte voor onze evenementenhal, waarna wij graag een voorstel op maat voor u uitwerken.