Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!
Stel hier uw vraag!
+
Reserveer nu!
+

Tips: een nieuwjaarsreceptie organiseren

Wilt u graag uw werknemers bedanken voor het voorbije jaar? Wilt u op een originele manier uw zakenrelaties een gelukkig nieuwjaar wensen? Samen proosten op de start van een jaar vol verse plannen en verwezenlijkingen? Het is niet altijd gemakkelijk om iedereen bij de start van het nieuwe jaar persoonlijk te contacteren. De oplossing? Een nieuwjaarsreceptie organiseren! Wat kan er gedaan worden op zo’n receptie? Welke mogelijkheden heeft u? Wij geven u graag wat tips om een schitterende nieuwjaarsreceptie te organiseren.

Realisatie van de nieuwjaarsreceptie

Allereerst heeft u een locatie nodig om uw nieuwjaarsreceptie door te laten gaan. Ter Elst heeft verschillende zalen om een geslaagd feest te organiseren. Elke zaal heeft zijn eigen capaciteit waardoor we zeker een ruimte vinden om uw team en/of zakenpartners samen te brengen. Wilt u gewoon gezellig samen zijn op het nieuwjaarsfeest? Geen probleem, u kunt bijpraten en ondertussen genieten van een hapje en een drankje.

Een nieuwjaarsreceptie organiseren!

Als het wat meer mag zijn, kunt u er ook voor kiezen om een diner te laten bereiden of om uw zakenrelaties te verrassen met een uitgebreid en overheerlijk buffet. Wij helpen u graag met de organisatie van uw nieuwjaarsreceptie en zorgen ervoor dat ze verloopt volgens uw wensen.

 

Kies voor een actieve nieuwjaarsreceptie

Wilt u graag een leuke activiteit koppelen aan de nieuwjaarsreceptie? U heeft de keuze uit een divers aanbod! Dit kan gaan van een workshop met drones, levensechte Cluedo spelen tot een sessie boogschieten. Ongeacht de weersomstandigheden zal er altijd wel iets kunnen doorgaan. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden bij een nieuwjaarsfeest? Contacteer ons! Na een drukke en leuke dag op de nieuwjaarsreceptie kunnen u en uw gasten ervoor kiezen om te blijven overnachten in het hotel. Wij werken graag een offerte op maat uit voor uw nieuwjaarsreceptie.

Allereerst heeft u een locatie nodig om uw nieuwjaarsreceptie door te laten gaan.

Uw nieuwjaarsreceptie organiseren bij Ter Elst

Wilt u graag een nieuwjaarsreceptie organiseren? Bij Ter Elst in Antwerpen doen we er alles aan om uw feest zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij helpen graag een handje bij de organisatie van de receptie en zullen u verschillende opties voorschotelen. Bent u overtuigd? Contacteer ons dan op +32 (0)3 450 90 00 of via sales@terelst.be. Samen maken we er een knalfeest van!