Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!
Stel hier uw vraag!
+
Reserveer nu!
+

In de kijker: onze evenementenhal

Om het nieuwe jaar goed te starten, zetten wij graag onze evenementenhal een extra keer in de kijker. Met een ruimte van 1000m² is er meer dan voldoende plaats om recepties, diners, beurzen en zelfs auto happenings te laten plaatsvinden. Heeft u de plannen om de komende tijd een groot event te organiseren? Wij geven u graag wat tips om onze Expo Hall ten volle te benutten.

Om het nieuwe jaar goed te starten, zetten wij graag onze evenementenhal een extra keer in de kijker.

Voordelen van de evenementenhal

Van een zeer professioneel en ervaren team tot een grote parking, van overheerlijk eten tot overnachtingsmogelijkheden: hotel en congrescentrum Ter Elst beschikt over alle middelen om uw evenement tot een goed einde te brengen. Heeft u een leuk idee voor een evenement, maar weet u niet hoe u het kunt realiseren? Geen vraag is ons te veel, wij bekijken uw wensen en denken met u mee. Samen organiseren wij in onze evenementenhal een event waarop u fier kunt zijn.

 

Waarom kiezen voor onze evenementenhal ‘Expo Hall’?

De evenementenhal van Ter Elst beschikt over alle faciliteiten om een geslaagd event te organiseren. Naast de grote, open ruimte is de evenementenhal uitgerust met basis technische opstelling. Bovendien kunnen er zonder problemen auto’s worden binnengereden in onze Expo Hall. Wilt u een feest of een congres organiseren voor meer dan 900 personen? U kunt de zaal combineren met onze andere zalen en zelfs het auditorium. Bovendien kunt de structuur van de evenementenhal en het verloop van uw event volledig aangepast worden aan uw wensen.

Samen organiseren wij in onze evenementenhal een event waarop u fier kunt zijn.

Tip voor uw event in de evenementenhal

Organiseert u binnenkort een bedrijfsfeest? Kunt u niet kiezen tussen de mensen die u wilt uitnodigen? Dat hoeft ook helemaal niet meer. In onze evenementenhal is plaats genoeg om 800 van uw collega’s en/of klanten te plaatsen. Doordat we samenwerken met nauwkeurig geselecteerde cateraars bieden wij u bovendien de lekkerste gerechten aan. Zo wordt uw bedrijfsfeest een gegarandeerd succes!

 

Uw feest organiseren in de evenementenhal van Ter Elst

Heeft u na het lezen nog vragen? Wilt u graag wat meer inlichtingen over het huren van onze evenementenhal? Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Onze Expo Hall kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden waardoor we vast een geschikt arrangement voor uw feest kunnen uitwerken. U kunt ons bereiken op sales@terelst.be of op +32(03) 450 90 00. Wij bekijken uw voorstel en bezorgen u een offerte op maat.