Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!
Stel hier uw vraag!
+
Reserveer nu!
+

Hotel Ter Elst

Een stijlvol en modern hotel, waar de gasten centraal staan en kunnen genieten van een optimale klantenservice: dat is kort waar Ter Elst voor staat. Dit hotel is perfect gelegen in de groene rand van Antwerpen, vlak bij een bedrijfszone. Bovendien bieden wij onze gasten niet alleen diverse mogelijkheden op vlak van overnachtingen, maar ook voor het organiseren van evenementen. In wat volgt vertellen we u meer over ons hotel en congrescenter!

 

Wenst u graag al virtueel te komen kijken ?  Breng een bezoekje aan Google Streetview klik hier

Het ideale hotel voor congressen en andere evenementen

Hotel Ter Elst bestaat uit 49 ruime kamers en vier suites, die allemaal volledig uitgerust zijn met gratis fairtrade koffie- en theefaciliteiten, gratis draadloos internet en airconditioning. Daarnaast is ons hotel ook de geschikte optie voor al uw evenementen. Wij beschikken namelijk over 19 vergaderzalen van verschillende groottes, waaronder een evenementenhal en een auditorium dat plaats biedt aan 400 personen.

Een stijlvol en modern hotel, waar de gasten centraal staan en kunnen genieten van een optimale klantenservice: dat is kort waar Ter Elst voor staat.
Het is dan ook perfect mogelijk om bijvoorbeeld een trouwfeest of congres te organiseren in combinatie met een overnachting in het hotel. Voor verdere informatie over deze mogelijkheden verwijzen we u graag door naar de specifieke pagina “Hotelarrangementen”.
Daarnaast is ons hotel ook de geschikte optie voor al uw evenementen. Wij beschikken namelijk over 19 vergaderzalen van verschillende groottes, waaronder een evenementenhal en een auditorium dat plaats biedt aan 400 personen.

Ontdek meer over de omgeving van ons hotel

Voor al uw zakelijke en privé evenementen bent u aan het juiste adres bij Ter Elst. Maar dat is niet alles, want ook buiten het hotel valt er heel wat te beleven. Ter Elst ligt immers op een boogscheut van hartje Antwerpen. Hier kan u genieten van de diverse bezienswaardigheden die de stad u te bieden heeft, van musea en architecturale trekpleisters tot gezellige restaurants en nog veel meer. U leest er alles over op de pagina “Ontdek de omgeving”. Om te ontspannen na een stevige vergadering of gewoon als toffe daguitstap: indien u een bezoek wil brengen aan Antwerpen en op zoek bent naar een geschikt hotel om te overnachten, dan zit u goed bij Ter Elst!

 

Een overnachting boeken in hotel Ter Elst

Dankzij onze ideale ligging, klantgerichte aanpak en ruime waaier aan mogelijkheden is een verblijf in hotel Ter Elst ongetwijfeld de moeite waard.

Bent u benieuwd hoe ons hotel eruitziet, neem dan zeker een kijkje in het fotoalbum! Voor verdere inlichtingen omtrent het organiseren van een evenement of het boeken van een overnachting kan u ons altijd bereiken op het nummer +32(0)3 450 90 00 of via sales@terelst.be.

 

Hotel Ter Elst is lid van Antwerp Convention Bureau.