Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!
Stel hier uw vraag!
+
Reserveer nu!
+

Zaalverhuur: enkele concrete tips

De juiste locatie is cruciaal voor elk evenement. De zoektocht naar die locatie verloopt echter niet altijd van een leien dakje. Welk type zaal is het meest geschikt voor uw evenement? En welke voorzieningen moeten er allemaal zijn? Om u te helpen in uw zoektocht geeft Ter Elst alvast enkele tips omtrent zaalverhuur. Om te beginnen maken we een onderscheid tussen kleine en grote evenementen, om vervolgens de mogelijkheden te bespreken die wij u bieden.

Om u te helpen in uw zoektocht geeft Ter Elst alvast enkele tips omtrent zaalverhuur.

Tips voor zaalverhuur: welk type event organiseert u?

Alles begint bij het type evenement dat u wilt organiseren. Gaat het om een vergadering met een beperkt aantal personen? Dan zal een kleinere vergaderzaal reeds voldoen. Denk er wel aan dat voldoende daglicht een must is om aangenaam te vergaderen, net zoals een internetverbinding en eventueel zaken zoals een beamer of een flipchart. 

Bent u op zoek naar zaalverhuur voor grotere evenementen, dan zijn er andere criteria die uw keuze zullen bepalen. Vooral de grootte is hier bepalend, maar ook andere dingen zoals de aanwezige technieken en mogelijkheden voor de opstelling zijn hier belangrijk. Vindt u het moeilijk om zelf een locatie te zoeken die geschikt is voor uw evenement? Indien u kiest voor zaalverhuur bij Ter Elst, helpen wij u met plezier bij het vinden van de ideale zaal!

De voordelen van zaalverhuur bij Ter Elst

Bij Ter Elst in Edegem kan u terecht voor zaalverhuur voor diverse gebeurtenissen zoals vergaderingen, productvoorstellingen, galabals en bedrijfsevenementen. Verspreid over ons hotel en congrescenter bevinden er zich 19 zalen met verschillende capaciteiten en tal van mogelijkheden. 

Bij Ter Elst in Edegem kan u terecht voor zaalverhuur voor diverse gebeurtenissen zoals vergaderingen, productvoorstellingen, galabals en bedrijfsevenementen.
Van vergaderzalen voor 60 personen, over een auditorium voor 400 mensen, tot een evenementenhal die plaats biedt aan maar liefst 500 personen: voor elk event bieden wij de juiste zaal aan! Al onze zalen zijn voorzien van daglicht en individuele airco/verwarming, buiten het auditorium. Daarnaast vindt u in elke ruimte een aantal standaard voorzieningen zoals draadloos of bekabeld internet, een beamer en pen en papier. Wenst u meer informatie over zaalverhuur bij Ter Elst, aarzel dan niet om ons te contacteren!
De zoektocht naar het juiste type zaalverhuur is niet altijd makkelijk, maar Ter Elst zorgt ervoor dat dit allemaal vlot verloopt.

Geïnteresseerd in zaalverhuur bij Ter Elst in Antwerpen?

De zoektocht naar het juiste type zaalverhuur is niet altijd makkelijk, maar Ter Elst zorgt ervoor dat dit allemaal vlot verloopt. Vertel ons meer over uw event en de eisen die u stelt aan de zaal, en wij vertellen u welke mogelijkheden u allemaal heeft. Bovendien is flexibiliteit ons stokpaardje: heeft u speciale wensen, dan doen wij er alles aan om deze piekfijn uit te voeren.

Catering, zaalinrichting, een DJ en meer: wij organiseren uw event met de grootste zorg! Neem contact op met sales@terelst.be om meer te ontdekken over onze mogelijkheden rond zaalverhuur.