Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!
Stel hier uw vraag!
+
Reserveer nu!
+

Een zaal huren met catering op maat

Een internationaal congres, een groots trouwfeest, een gezellige receptie, een intieme meeting, … Wilt u een zaal huren voor een uniek concept op een unieke locatie, dan bent u aan het juiste adres bij hotel Ter Elst in Edegem. Met maar liefst 19 verschillende zalen bieden wij voor elke gelegenheid een ruimte die aan uw eisen voldoet. En dat is niet alles: naast dit ruime aanbod aan zalen bieden wij ook de mogelijkheid aan om een zaal te huren met of zonder catering. Wilt u dus een zaal huren in Antwerpen en uw gasten culinair verwennen, dan hebben wij de perfecte oplossing voor u!

Een kleine of een grote zaal huren?

Zowel voor grootse evenementen als voor kleinere vergaderingen kan u bij Ter Elst een zaal huren. Wij beschikken bijvoorbeeld als enige hotel in Antwerpen over een auditorium dat plaats biedt voor 400 personen. Deze ruimte is de ideale locatie voor shows, voordrachten, presentaties enzovoort. Daarnaast is er ook onze Expo Hall (1000m²) die is uitgerust met alle nodige voorzieningen voor grootschalige evenementen zoals productvoorstellingen en galabals.

Wilt u dus een zaal huren in Antwerpen en uw gasten culinair verwennen, dan hebben wij de perfecte oplossing voor u!

Uiteraard kan u bij ons ook een zaal huren voor vergaderingen, seminaries of conferenties, waarbij u kan kiezen uit een waaier aan mogelijkheden. Bovendien bieden wij aan onze gasten ook de optie om een zaal te huren met catering.

 

Een zaal huren met catering …Da’s culinair genieten!

U kan bij ons niet enkel een zaal huren: wij werken ook samen met een aantal vaste goedgekeurde cateraars die voor elk event dranken en gerechten op maat voorzien. Belgische klassiekers met aangepaste wijnen als diner, de lekkerste Belgische bieren en smakelijke hapjes als versnapering, een ontbijt met fruitsap en koffiekoekjes, en ga zo maar verder: wij zorgen voor catering op maat van uw evenement. Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere informatie omtrent de prijzen van onze formules. U kan trouwens ook een zaal huren in combinatie met uw eigen cateraar. Bel of mail ons gerust om te informeren naar uw mogelijkheden.

Een zaal huren in Antwerpen, met of zonder catering

Voor elk event, van vergaderingen tot productvoorstellingen, kan u een zaal huren bij Ter Elst in Edegem (Antwerpen). Indien gewenst kan u dit ook combineren met de diensten van een van onze huiscateraars. Zij zullen u verwennen met de lekkerste gerechten, die u volledig kan kiezen op maat van uw evenement.

Een zaal huren met of zonder catering, groot of klein: wij staan graag te uwer beschikking om vrijblijvend een offerte op te maken voor uw geplande events!
Een zaal huren met of zonder catering, groot of klein: wij staan graag te uwer beschikking om vrijblijvend een offerte op te maken voor uw geplande events! Contact opnemen kan via het nummer +32(0)3 450 90 00 of via sales@terelst.be.