Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!
Stel hier uw vraag!
+
Reserveer nu!
+

Een vergaderzaal huren in Antwerpen

Een vergaderzaal waar u in alle rust knopen kan doorhakken, die makkelijk te bereiken is en die beschikt over alle nodige faciliteiten? De juiste locatie is een must voor een geslaagde vergadering. Wil u graag een vergaderzaal huren in Antwerpen die aan alle bovenstaande eisen voldoet, lees dan zeker verder en ontdek de mogelijkheden die hotel Ter Elst te bieden heeft. Wij beschikken namelijk over een ruim aanbod aan zalen, verspreid over ons congres- en hotelgebouw.

Waarom een vergaderzaal huren bij Ter Elst?

Bij Ter Elst heeft u de keuze uit maar liefst 19 vergaderzalen met verschillende capaciteiten en mogelijkheden. Met klinkende namen zoals: Van Eyck, Rubens, Van Gogh en Permeke vindt u binnen dit aanbod zeker iets naar uw zin! Bovendien beschikt elke vergaderzaal over daglicht en is iedere ruimte voorzien van een beamer, gratis wifi en individuele airco/verwarming. Naast de opstelling van de zalen is ook de ligging van Ter Elst een absoluut pluspunt; op een kwartiertje rijden van het historische centrum van Antwerpen en perfect gesitueerd tussen de A12 en de E19 aan de Antwerpse Ring. Er is tevens een ruime parking aan het hotel die plaats biedt voor maar liefst 500 auto’s. Of wilt u misschien een vergaderzaal huren met catering? Ook dan biedt Ter Elst een waaier aan mogelijkheden!

Wil u graag een vergaderzaal huren in Antwerpen die aan alle bovenstaande eisen voldoet, lees dan zeker verder en ontdek de mogelijkheden die hotel Ter Elst te bieden heeft.

De Vergaderhamer: uw garantie voor een goede vergaderzaal

Elke vergaderzaal van Ter Elst is geclassificeerd met vier “Vergaderhamers”. Deze staan garant voor een zeer hoge kwaliteit op het gebied van dienstverlening en faciliteiten. Het aantal Vergaderhamers staat voor “Een accommodatie met een zakelijk luxueuze uitstraling die voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen.” De controle gebeurt door een onafhankelijke organisatie, namelijk www.vergaderhamer.be. Het is hun doel om mensen te helpen die op zoek zijn naar de geschikte vergaderzaal of een ander type accommodatie voor bijvoorbeeld congressen, trainingen en soortgelijke.

U bent op zoek naar een vergaderzaal in Antwerpen? Zoek niet langer, bij Ter Elst vindt u zeker en vast een zaal die aan al uw wensen voldoet.

Een vergaderzaal reserveren die aan al uw wensen voldoet

U bent op zoek naar een vergaderzaal in Antwerpen? Zoek niet langer, bij Ter Elst vindt u zeker en vast een zaal die aan al uw wensen voldoet. Meer informatie over onze vergaderruimtes en andere zalen kan u vinden op de pagina “Congres” of onder de rubriek “Een zaal huren”. Wenst u meer specifieke informatie of heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij geven u graag meer uitleg omtrent onze mogelijkheden en gaan samen met u op zoek naar de ideale vergaderzaal!