Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!
Stel hier uw vraag!
+
Reserveer nu!
+

Een seminariezaal boeken bij Ter Elst

Het vinden van de perfecte seminariezaal is geen sinecure. De zaal moet geschikt zijn voor het type evenement dat u wilt organiseren, er moet voldoende plaats zijn voor de gasten, het gebouw moet makkelijk bereikbaar zijn, enz. Daarom is er hotel en congresgebouw Ter Elst! Met zijn perfecte ligging vlakbij hartje Antwerpen en maar liefst 19 verschillende zalen met een capaciteit tot wel 1000 personen, vindt u hier ongetwijfeld de geschikte seminariezaal voor uw event.

Onbeperkte mogelijkheden voor de huur van een seminariezaal

Voor vergaderingen, meetings, congressen enz.: de seminariezalen in Ter Elst kunnen dienst doen voor de meest uiteenlopende evenementen. In elke ruimte kan u genieten van binnenvallend daglicht en gebruik maken van individuele airco/verwarming, beamer, schermen, draadloos internet en een flipchart. U heeft ook de optie om een seminariezaal te huren in combinatie met catering.

Het vinden van de perfecte seminariezaal is geen sinecure.
In samenwerking met een aantal vertrouwde cateraars bieden wij verschillende seminariepaketten aan, onder andere met broodjeslunch, een licht lunchbuffet of een luxe koude schotel. Deze zijn eventueel aan te vullen met gezonde tussendoortjes, heerlijke desserten en tal van andere! Meer informatie hierover kan u steeds vrijblijvend opvragen via e-mail of telefoon.
seminariezaal op maat van uw event Bij hotel Ter Elst in Antwerpen zal u ongetwijfeld een seminariezaal vinden die perfect is voor uw evenement.

Een seminariezaal met vier “Vergaderhamers”

Om tot een goede seminariezaal benoemd te worden moet de ruimte aan verschillende eisen voldoen. Daarom is er www.vergaderhamer.be: zij classificeren en certificeren zalen zodat u een onpartijdige mening krijgt van de ruimte in kwestie. Accommodaties worden door hen op meer dan 140 punten gecontroleerd en krijgen zo één tot vijf “Vergaderhamers”. Elke seminariezaal van Ter Elst kreeg van deze stichting vier Vergaderhamers, wat staat voor “Een accommodatie met een zakelijk luxueuze uitstraling die voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen.” Zoekt u dus een seminariezaal in Antwerpen die op en top in orde is, dan bent u aan het goede adres bij hotel Ter Elst!

Vind een seminariezaal op maat van uw event

Bij hotel Ter Elst in Antwerpen zal u ongetwijfeld een seminariezaal vinden die perfect is voor uw evenement. Gunstig gelegen, voorzien van alle nodige faciliteiten, en met de mogelijkheid om te genieten van catering naar uw wensen en eisen: onze zalen hebben het allemaal! Ons klantvriendelijk team stelt zich steeds flexibel op en neemt graag de tijd om samen met u te bekijken hoe we uw seminariezaal het beste kunnen opstellen. Aarzel niet en contacteer ons op sales@terelst.be of op het nummer +32(0)3 450 90 00.