Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!
Stel hier uw vraag!
+
Reserveer nu!
+

Op zoek naar een conferentiezaal?

Er komt heel wat kijken bij het organiseren van een congres of conferentie. Om te beginnen moet u een geschikte zaal zoeken waar u het evenement kan laten doorgaan. Ter Elst helpt u hierbij: wij beschikken over diverse zalen met verschillende capaciteiten, zodat u bij ons zeker een conferentiezaal vindt die aan uw eisen voldoet.

Bent u op zoek naar een conferentiezaal in Antwerpen? Hotel en congrescenter Ter Elst ligt op slechts 15 minuten rijden van het historische centrum van Antwerpen en bevindt zich eveneens vlak bij de Antwerpse Ring.

Huur een conferentiezaal bij Ter Elst

Bent u op zoek naar een conferentiezaal in de provincie Antwerpen? Hotel en congrescenter Ter Elst ligt op slechts 15 minuten rijden van het historische centrum van Antwerpen en bevindt zich eveneens vlak bij de Antwerpse Ring. Onze veelzijdigheid aan zalen biedt voor ieder wat wils, gaande van vergaderzalen met een capaciteit van 20 personen tot een Expo Hall die plaats biedt voor maar liefst 1000 genodigden!

Wie een conferentiezaal zoekt, heeft dus keuzemogelijkheden genoeg bij Ter Elst. Bovendien dragen wij flexibiliteit en een klantgerichte aanpak hoog in het vaandel. U kan ons dus altijd op de hoogte brengen van uw specifieke wensen zodat we samen kunnen bekijken wat de opties zijn. Een bijkomende dienst die wij ter beschikking stellen aan onze klanten, is onze cateringservice.

Conferentiezaal met catering

Een dagpakket met uitgebreid lunchbuffet, gezonde snacks als tussendoortje, lekkere Belgische bieren of een overheerlijke salade? Ter Elst werkt samen met een aantal vast goedgekeurde cateraars die de lekkerste gerechten serveren. Op die manier geeft u uw vergadering of conferentie een culinaire touch die uw gasten zeker zullen appreciëren. Van ontbijt tot diner: de volledige catering wordt afgestemd op uw event. Indien gewenst kan u ook een conferentiezaal huren in combinatie met uw eigen cateraar. Bent u geïnteresseerd in het huren van een zaal met catering of wilt u deze liever zelf verzorgen, aarzel dan niet om ons vrijblijvend verdere informatie of een prijslijst te vragen.

 

Uw conferentiezaal in Antwerpen

Ter Elst beschikt over een waaier aan zalen die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden.

Wie een conferentiezaal zoekt, heeft dus keuzemogelijkheden genoeg bij Ter Elst.
Een vergaderzaal voor een kleine groep of een conferentiezaal voor enkele honderden personen? Geen probleem, bij ons vindt u wat u zoekt! Voor verdere inlichtingen omtrent het huren van een conferentiezaal of dergelijke kan u ons altijd contacteren op het nummer +32(0)3 450 90 00 of op sales@terelst.be. Wij geven met plezier een antwoord op al uw vragen en doen desgewenst een voorstel dat perfect voldoet aan uw wensen. De geschikte conferentiezaal in Antwerpen, die vindt u bij Ter Elst!