Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!
Stel hier uw vraag!
+
Reserveer nu!
+

Verhuur auditorium

Op een boogscheut van het centrum van Antwerpen en met een vlotte verbinding naar de belangrijkste invalswegen: als congrescenter bevindt hotel Ter Elst zich op een ideale locatie. Bovendien beschikken wij als enige hotel in Antwerpen over een auditorium dat plaats biedt voor 400 personen. Wil u dus graag een zaal huren voor een grootschalig evenement zoals een productvoorstelling, dan is ons auditorium de ideale keuze!

Als congrescenter bevindt hotel Ter Elst zich op een ideale locatie. Bovendien beschikken wij als enige hotel in Antwerpen over een auditorium dat plaats biedt voor 400 personen.
Naast het auditorium zijn er nog 18 andere zalen die gehuurd kunnen worden in Ter Elst.

Een zaal huren … Wat dacht u van een auditorium?

Presentaties, voordrachten, shows en nog veel meer: ons auditorium leent zich perfect voor de meest uiteenlopende evenementen. De zitplaatsen zijn opgesteld in een halve cirkel waardoor de afstand tot het podium optimaal is en alle aanwezigen een duidelijk zicht hebben. Qua capaciteit biedt het auditorium ruimte aan 150 tot 400 personen, en op vlak van voorzieningen kan u sowieso gebruik maken van een aantal standaard faciliteiten. Hiertoe behoren onder andere een beamer, een scherm, gratis draadloos internet, één vaste en één draadloze microfoon. Heeft u nog andere wensen? Aarzel dan niet om dit aan ons te laten weten. Wij doen er alles aan om het auditorium in te richten zoals u dat wil.

 

Ontdek onze andere zalen en hun mogelijkheden

Naast het auditorium zijn er nog 18 andere zalen die gehuurd kunnen worden in Ter Elst. Deze zijn allemaal verschillend van grootte en beschikken over daglicht en individuele verwarming/airco, in combinatie met een aantal standaard voorzieningen.

Afhankelijk van het type evenement kan u kiezen om meerdere zalen tegelijk te huren, en naast het auditorium beschikken wij ook over een beursruimte en evenementenhal. Pauzes kunnen genomen worden op het grote terras of in de tuin, wat tevens een geschikte plaats is om te genieten van onze cateringservices. Uiteraard kan uw evenement ook gecombineerd worden met een overnachting in ons hotel. De mogelijkheden zijn eindeloos in hotel en congrescenter Ter Elst!
Net zoals al onze andere zalen beschikt dit auditorium over een aantal standaard voorzieningen en kan alles worden ingericht volgens uw wensen.

Verdere informatie omtrent het afhuren van ons auditorium

Het auditorium van Ter Elst biedt mogelijkheden voor diverse soorten evenementen. Net zoals al onze andere zalen beschikt dit auditorium over een aantal standaard voorzieningen en kan alles worden ingericht volgens uw wensen. Wil u dus een zaal huren voor een uniek event op een unieke locatie? Neem dan contact op met Ter Elst. Ons team staat altijd voor u klaar!