Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!
Stel hier uw vraag!
+
Reserveer nu!
+

Een evenementenhal voor al uw events

Hotel en congrescenter Ter Elst is de ideale optie voor het organiseren van evenementen. Een centrale ligging, gratis parking voor 500 wagens en veelzijdigheid aan zalen zijn nog maar enkele van de vele voordelen die wij onze gasten te bieden hebben. In wat volgt vertellen we u alvast wat meer over onze evenementenhal van 1000m². Bent u op zoek naar een geschikte ruimte om een grootschalig event te organiseren? Dan vormt deze hal de ideale oplossing.

De mogelijkheden van onze evenementenhal

De evenementenhal bevindt zich in het congresgebouw van Ter Elst en wordt ook wel de Expo Hall genoemd. Deze polyvalente ruimte van 1000m² is perfect geschikt voor recepties, galabals, diners, meetings, beurzen en nog veel meer. Ook videoconferenties kunnen hier zonder probleem gehouden worden. Er zijn schermen aanwezig in de zaal en u kan tevens gebruik maken van het bekabeld netwerk.

Daarenboven is onze evenementenhal standaard uitgerust met een krachtige beamer, een installatie voor achtergrondmuziek en LED-sfeerverlichting. Kortom: verschillende opties om een echt topevent te organiseren! Bovendien is de Expo Hall ideaal als plenaire zaal en kan u deze huren in combinatie met onze andere zalen, waaronder ook een beursruimte en auditorium.

 

De evenementenhal inrichten naar uw wensen

Bij het huren van onze evenementenhal zijn een aantal standaard faciliteiten inbegrepen, maar het is tevens perfect mogelijk om de zaal volledig aan te kleden volgens uw wensen.

Ons team staat altijd klaar met een luisterend oor; vertel ons wat u wil en wij gaan met plezier de uitdaging aan! Er kunnen auto’s worden binnengereden, we kunnen een speciale sfeer creëren en u kan ook gebruik maken van onze cateringservice. In de evenementenhal is een zittend diner of lunch mogelijk tot 800 personen en een walking dinner zelfs tot 1000. Welke wensen u ook heeft, ons flexibele team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt georganiseerd! Aarzel niet om ons te contacteren zodat we voor uw evenement een volledige offerte op maat kunnen uitwerken.

Een evenementenhal huren in Antwerpen

Wie een evenementenhal zoekt in de provincie Antwerpen is aan het goede adres bij hotel en congrescenter Ter Elst in Edegem. Wij beschikken over een ruime Expo Hall die zich leent voor diverse evenementen en die volledig ingericht kan worden volgens de wensen van de klant. Contacteer ons op sales@terelst.be of op +32(0)3 450 90 00 voor verdere informatie over onze evenementenhal of voor een offerte op maat. Dankzij Ter Elst wordt uw event er eentje om nooit te vergeten!