Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!
Stel hier uw vraag!
+
Reserveer nu!
+

Een zaal huren voor uw trouwfeest

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje? Van harte gefeliciteerd! Natuurlijk moet deze heuglijke dag op gepaste wijze gevierd worden. Bent u daarom op zoek naar de ideale locatie voor uw trouwfeest, dan vindt u bij Ter Elst ongetwijfeld iets naar uw zin. Ons hotel en congrescenter beschikt over verschillende zalen en biedt diverse mogelijkheden om van uw trouwfeest een onvergetelijke dag te maken!

Het vinden van de juiste feestzaal is geen makkelijke opdracht. U wil immers dat uw trouwfeest doorgaat op een locatie die zowel op praktisch als op esthetisch vlak aan al uw wensen voldoet.

Ter Elst, de perfecte locatie voor uw trouwfeest

Het vinden van de juiste feestzaal is geen makkelijke opdracht. U wil immers dat uw trouwfeest doorgaat op een locatie die zowel op praktisch als op esthetisch vlak aan al uw wensen voldoet. Neem daarom even de tijd om meer te ontdekken over Ter Elst in Edegem (Antwerpen). Ons hotel en congrescenter bevindt zich op een rustige locatie vlak bij hartje Antwerpen. We hebben een parking waar plaats is voor 500 wagens en beschikken over 19 zalen met elk een verschillende capaciteit. Organiseert u een intiem trouwfeest of een groots evenement met meer dan honderd gasten? Geen probleem, alles is mogelijk! Buiten het auditorium zijn al onze zalen voorzien van daglicht en individuele airco/verwarming, en wat de licht- of geluidsinstallatie betreft leveren wij graag een oplossing volgens uw wensen. Bovendien kan u zelf een dj huren van uw keuze, maar u kan ook hier onze hulp inschakelen. Ons team staat altijd voor u klaar!

Een trouwfeest met culinaire hoogstandjes

Bij een goed feest hoort nu eenmaal lekker eten. Om onze klanten culinair te verwennen werken wij samen met enkele nauwkeurig geselecteerde cateraars. Zowel voor grote als kleine evenementen bereiden zij de lekkerste gerechten. Van het aperitief tot dessert: deze culinaire hoogstandjes zullen uw trouwfeest onvergetelijk maken! Aarzel dus niet om ons te contacteren voor meer informatie rond onze cateringservice; wij werken met plezier een offerte uit op maat van uw trouwfeest.

Uw trouwfeest organiseren in Antwerpen?

Uw trouwdag is een van de belangrijkste dagen van uw leven. Daarom doen we er bij Ter Elst alles aan om een trouwfeest te organiseren dat zo goed mogelijk voldoet aan al uw eisen. Van de inrichting en de dj tot de meest uitgebreide cateringmogelijkheden: the sky is the limit! Bent u dus op zoek naar een geschikte feestzaal in Antwerpen, neem dan contact op met ons team. 

Organiseert u een intiem trouwfeest of een groots evenement met meer dan honderd gasten? Geen probleem, alles is mogelijk!
Wij luisteren naar uw ideeën en doen een voorstel dat perfect aansluit bij uw wensen en uw budget. Contact opnemen kan via sales@terelst.be of op +32(0)3 450 90 00. Voor een trouwfeest om nooit te vergeten moet u bij Ter Elst zijn!