Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!
Stel hier uw vraag!
+
Reserveer nu!
+

Hotelarrangementen in Antwerpen

Als hotel en congrescenter in één biedt Ter Elst diverse mogelijkheden op vlak van hotelarrangementen. Wij bieden echter geen standaard arrangementen aan: alles wordt bij ons op maat van de klant samengesteld. Een ontspannend weekendje weg? Een feestzaal huren in combinatie met een overnachting in het hotel? Of na een zware vergadering rustig genieten van een kopje koffie op uw hotelkamer? Onze klanten vertellen wat ze willen, wij zorgen voor hotelarrangementen op maat!

 

Hotelarrangementen op maat van de klant

Een flexibele en persoonlijke service is een vaste waarde bij Ter Elst. We doen steeds ons uiterste best om alles te laten verlopen naar wens, zowel voor onze hotelgasten als voor de personen die bij ons een evenement organiseren. Daarom bieden we bij Ter Elst geen vaste hotelarrangementen aan. Wil u onze verschillende diensten met elkaar combineren, dan maken wij voor u graag een arrangement op maat. U kan bijvoorbeeld een trouwfeest organiseren gecombineerd met een overnachting in het hotel, u kan een congres houden en vertrouwen op onze cateraars voor een overheerlijke brunch, of u kan vergaderen in een van onze zalen en vervolgens genieten van een ontspannende teambuilding. Contacteer ons gerust voor meer informatie omtrent deze hotelarrangementen op maat.

Als hotel en congrescenter in één biedt Ter Elst diverse mogelijkheden op vlak van hotelarrangementen.
Bent u op zoek naar hotelarrangementen in Antwerpen? Een overnachting in hotel Ter Elst is zeker en vast de moeite waard.

Combineer onze hotelarrangementen met een citytrip

Bent u op zoek naar hotelarrangementen in Antwerpen? Een overnachting in hotel Ter Elst is zeker en vast de moeite waard. Wij beschikken over 49 ruime kamers en 4 suites die allemaal voorzien zijn van gratis fairtrade koffie- en theefaciliteiten, airconditioning, een aangename badkamer, gratis draadloos internet en nog veel meer. Maar ook buiten het hotel is er heel wat te beleven. Op slechts vijftien minuten rijden bereikt u het historische centrum van Antwerpen. Onze hotelarrangementen op maat kunnen dus perfect gecombineerd worden met een toffe citytrip. Heerlijk tafelen in een van de vele restaurants, genieten van cultuur en architectuur of de winkelstraten verkennen: Antwerpen biedt u een waaier aan activiteiten!

 

Ontdek meer over onze hotelarrangementen

Bij hotel en congrescenter Ter Elst stelt u zelf uw hotelarrangement samen. Wij bieden u diverse mogelijkheden op vlak van zaalverhuur, het organiseren van evenementen en het boeken van een overnachting. Op deze website vindt u hier alvast meer informatie over, maar indien u specifieke vragen heeft rond onze hotelarrangementen op maat kan u ons bereiken via telefoon (+32(0)3 450 90 00) of e-mail (sales@terelst.be).

Bekijk onze huidige arrangemenen op onze website. klik hier

U kan onze overnachtingen perfect combineren met een bezoek aan Golf Club Drie Eycken. 

Boek rechstreeks uw Green Fee door hier te klikken.