Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!
Stel hier uw vraag!
+
Reserveer nu!
+

Congreshotel

U wil een congres organiseren en zoekt de geschikte locatie om eveneens een overnachting te boeken? Hotel Ter Elst vormt voor u de perfecte uitvalsbasis! Wij zijn gelegen in Edegem, vlak bij hartje Antwerpen, en beschikken over een waaier aan zalen. Deze liggen verspreid over ons hotel en congrescenter, waardoor Ter Elst terecht gezien kan worden als congreshotel. Bent u gesteld op comfort en klantvriendelijkheid, lees dan zeker verder en ontdek de mogelijkheden die ons congreshotel u te bieden heeft!

Een evenement organiseren in ons congreshotel

Bent u op zoek naar een geschikte congresruimte? Bij congreshotel Ter Elst heeft u de keuze uit maar liefst 19 verschillende zalen, waaronder een auditorium en evenementenhal, die voor elke meeting diverse mogelijkheden bieden. Buiten het auditorium beschikken al onze zalen over daglicht, individuele airco/verwarming en verschillende faciliteiten zoals draadloos internet, een beamer, een flipchart en pen en papier.

Andere benodigdheden kunnen op aanvraag voorzien worden. Voor een groot congres of beurs is het eveneens mogelijk om meerdere zalen samen te huren, afhankelijk van uw evenement. Voor specifieke informatie omtrent de zalen in ons congreshotel verwijzen we u graag door naar de rubriek “Een zaal huren”. Hier vindt u ook tips omtrent zaalverhuur en info over onze cateringmogelijkheden.

Boek een overnachting in congreshotel Ter Elst

Bij Ter Elst heeft u de mogelijkheid om uw congres te combineren met een overnachting. Ons congreshotel beschikt over 53 zeer ruime en volledig ingerichte kamers, waaronder ook vier suites. Elke kamer heeft airconditioning en gratis draadloos internet en er ligt eveneens gratis fairtrade koffie en thee op u te wachten. ’s Ochtends kan u uw dag goed beginnen met een uitgebreid ontbijt in de orangerie.

Uiteraard kunnen ook andere evenementen bij Ter Elst gecombineerd worden met een overnachting in het congreshotel. Naast bedrijfsevenementen kan u bijvoorbeeld ook een feestzaal huren voor privé feesten zoals een receptie of een communie- of trouwfeest.

 

Congreshotel Ter Elst in Edegem

Een veelzijdigheid aan zalen die voor ieder wat wils bieden en een modern hotel waar u in stijl kan overnachten na een drukke dag: congreshotel Ter Elst in Edegem heeft alles in huis voor het organiseren van een succesvol congres. Bent u dus op zoek naar een congresruimte met hotel in Antwerpen, neem dan contact op met ons. Op het nummer +32(0)3 450 90 00 of op sales@terelst.be kan u terecht met al uw vragen over ons hotel en onze zalen. Ook voor een vrijblijvende offerte op maat bent u hier aan het goede adres. Congreshotel Ter Elst is de perfecte uitvalsbasis voor uw event!