Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!

REFERENTIES

Deel uw ervaring!
+
Onze personeelsdag is weer prima verlopen – zelfs op een vrijdag den 13de. Vanaf voorbereiding tot het allerlaatste moment aan de bar zijn wij weer heel netjes en professioneel (en met de warme glimlach) verzorgd. Samengevat, een dikke dank je wel aan iedereen die geholpen heeft om onze Personeelsdag weer speciaal te maken.

Groep Anthonissen
Ik wil je namens het HP-team bedanken voor de uitstekende organisatie van de managers' meeting die we bij jullie begin van deze week hebben gehouden. De genodigden waren super tevreden, hebben goed geslapen, lekker gegeten....alles was af!

Red Panters
Goede bereikbaarheid voor onze medewerkers en mooie zaal van Eyck en Expo Hall. Fijne en verzorgde catering.

A.Z.Heilige Familie
Onze Strategische Vergadering van afgelopen vrijdag is weer vlekkeloos verlopen – vooral dank zij de inspanningen die jouw medewerkers doen om het ons allen naar wens te maken. De hulp, service en vriendelijkheid die ik persoonlijk (weer) heb mogen ondervinden, maakte van een zware vergaderdag een licht verteerbare belevenis. Kers op de taart was de enthousiaste ontvangst aan de Tapas Bar !

Groep Anthonissen
Alles is heel vlot verlopen en was telkens tot in de puntjes in orde. In bijlage de foto voor jullie etablissement.

Kon. Belgische Hockeybond
Zowel het onthaal- als zaalpresoneel was het vriendelijkste waar ik sedert jaren mee heb gewerkt. Professioneel, behulpzaam, discreet maar altijd aanwezig. DIKKE PROFICIAT!!!

Auto5
Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Real Dolmen
Alles was piekfijn in orde. Mijn complimenten aan jullie team! Uitstekende ligging ten opzichte van ons bedrijf en de heel goede ervaringen in het verleden.

SD Worx
Kind en Gezin komt al heel lang in Ter Elst en het is altijd heel in orde, en iedereen is zeer tevreden.

Kind & Gezin
Deel uw ervaring!
+