Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!

REFERENTIES

Deel uw ervaring!
+
vlotte bereikbaarheid, dicht bij uza.

UZA
Prachtige Expohal en zalen, ideaal voor beursvorm en bedrijfsevenementen zoals wij deze organiseren. centrale ligging voor provincie Antwerpen + goed bereikbaar grote parking Schitterend verzorgd door personeel, dikke pluim voor het volledige team met speciale vermelding voor Eva, Steve en Tom en voor Kurt van de technische dienst!.

Van Oirschot NV
Waarom koos u Ter Elst? - Goede locatie, auditorium & prijs/kwaliteit verhouding

ENGIE Fabricom
Waarom koos u Ter Elst? Omwille van de locatie, bereikbaarheid - parking, de goeie zaal, ...

Intersentia
Waarom koos u Ter Elst? Groot aantal seminatie zalen & grote parking

Kruidvat
Dank u voor de professionele organisatie van ons event. Alles liep op wieltjes. Het is fijn om bij jullie een event te organiseren omdat alles zo professioneel en vriendelijk verloopt !

CTG
Ik wil je namens het HP-team bedanken voor de uitstekende organisatie van de managers' meeting die we bij jullie begin van deze week hebben gehouden. De genodigden waren super tevreden, hebben goed geslapen, lekker gegeten....alles was af!

Red Panters
Alles is heel vlot verlopen en was telkens tot in de puntjes in orde. In bijlage de foto voor jullie etablissement.

Kon. Belgische Hockeybond
Onze Strategische Vergadering van afgelopen vrijdag is weer vlekkeloos verlopen – vooral dank zij de inspanningen die jouw medewerkers doen om het ons allen naar wens te maken. De hulp, service en vriendelijkheid die ik persoonlijk (weer) heb mogen ondervinden, maakte van een zware vergaderdag een licht verteerbare belevenis. Kers op de taart was de enthousiaste ontvangst aan de Tapas Bar ! Tot in september en ik wens jou al je medewerkers een toffe zomer toe,

KMO Team
Deel uw ervaring!
+