Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!
Stel hier uw vraag!
+
Reserveer nu!
+
Onze klanten spreken

REFERENTIES

Deel uw ervaring!
+
Ik wil je namens het HP-team bedanken voor de uitstekende organisatie van de managers' meeting die we bij jullie begin van deze week hebben gehouden. De genodigden waren super tevreden, hebben goed geslapen, lekker gegeten....alles was af!

Red Panters
Goede bereikbaarheid voor onze medewerkers en mooie zaal van Eyck en Expo Hall. Fijne en verzorgde catering.

A.Z.Heilige Familie
Onze Strategische Vergadering van afgelopen vrijdag is weer vlekkeloos verlopen – vooral dank zij de inspanningen die jouw medewerkers doen om het ons allen naar wens te maken. De hulp, service en vriendelijkheid die ik persoonlijk (weer) heb mogen ondervinden, maakte van een zware vergaderdag een licht verteerbare belevenis. Kers op de taart was de enthousiaste ontvangst aan de Tapas Bar !

Groep Anthonissen
Alles is heel vlot verlopen en was telkens tot in de puntjes in orde. In bijlage de foto voor jullie etablissement.

Kon. Belgische Hockeybond
Onze Strategische Vergadering van afgelopen vrijdag is weer vlekkeloos verlopen – vooral dank zij de inspanningen die jouw medewerkers doen om het ons allen naar wens te maken. De hulp, service en vriendelijkheid die ik persoonlijk (weer) heb mogen ondervinden, maakte van een zware vergaderdag een licht verteerbare belevenis. Kers op de taart was de enthousiaste ontvangst aan de Tapas Bar ! Tot in september en ik wens jou al je medewerkers een toffe zomer toe,

KMO Team
Zowel het onthaal- als zaalpresoneel was het vriendelijkste waar ik sedert jaren mee heb gewerkt. Professioneel, behulpzaam, discreet maar altijd aanwezig. DIKKE PROFICIAT!!!

Auto5
Omdat wij daar keer op keer op keer excellent ontvangen en verzorgd worden. De passie waarmee het personeel alles doet om je event vlot te laten verlopen is prachtig! Dank je wel aan iedereen - voor en achter de schermen - om ons event weer vlekkeloos te laten verlopen. Helga

KMO IT
Ter Elst is en blijft een betrouwbare partner voor zowel meetings, events of gewoon overnachtingen met een fijn team die altijd flexibel zijn en prima prijs/kwaliteit verhouding bieden.

Hansen Industrial Transmissions
Kind en Gezin komt al heel lang in Ter Elst en het is altijd heel in orde, en iedereen is zeer tevreden.

Kind & Gezin
Bij deze willen wij U en uw team van harte danken voor de goede zorgen!

Standaard Boekhandel NV
Deel uw ervaring!
+