Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!

REFERENTIES

Deel uw ervaring!
+
vlotte bereikbaarheid, dicht bij uza.

UZA
Prachtige Expohal en zalen, ideaal voor beursvorm en bedrijfsevenementen zoals wij deze organiseren. centrale ligging voor provincie Antwerpen + goed bereikbaar grote parking Schitterend verzorgd door personeel, dikke pluim voor het volledige team met speciale vermelding voor Eva, Steve en Tom en voor Kurt van de technische dienst!.

Van Oirschot NV
Ik wil je namens het HP-team bedanken voor de uitstekende organisatie van de managers' meeting die we bij jullie begin van deze week hebben gehouden. De genodigden waren super tevreden, hebben goed geslapen, lekker gegeten....alles was af!

Red Panters
Alles is heel vlot verlopen en was telkens tot in de puntjes in orde. In bijlage de foto voor jullie etablissement.

Kon. Belgische Hockeybond
Onze Strategische Vergadering van afgelopen vrijdag is weer vlekkeloos verlopen – vooral dank zij de inspanningen die jouw medewerkers doen om het ons allen naar wens te maken. De hulp, service en vriendelijkheid die ik persoonlijk (weer) heb mogen ondervinden, maakte van een zware vergaderdag een licht verteerbare belevenis. Kers op de taart was de enthousiaste ontvangst aan de Tapas Bar ! Tot in september en ik wens jou al je medewerkers een toffe zomer toe,

KMO Team
The things i've liked the most were that the room was big, the location and the breakfast.

Catarina
mooie locatie, goed bereikbaar, voldoende parking

VBOV
Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Real Dolmen
Alles was piekfijn in orde. Mijn complimenten aan jullie team! Uitstekende ligging ten opzichte van ons bedrijf en de heel goede ervaringen in het verleden.

SD Worx
Deel uw ervaring!
+