Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!
Stel hier uw vraag!
+
Reserveer nu!
+

Tips om trouwfeest te organiseren

Bent u druk bezig uw trouwfeest te organiseren? Dan zijn er wel honderd verschillende beslissingen die u moet nemen. Gaat u enkel een receptie regelen, of bent u van plan een volledig trouwfeest met receptie, diner en dansfeest op touw te zetten? Welke bekleding hebt u voor ogen? Wil u een DJ of een playlist? Welke muziek moet er gedraaid worden? Wat geeft u uw gasten te eten? Maar eerst en vooral: waar laat u uw trouwfeest doorgaan? De keuze van de zaal is één van de belangrijkste beslissingen die u wat betreft uw trouwfeest zal maken. De uitstraling van de zaal bepaalt namelijk voor een groot stuk de atmosfeer van uw feest. Reden genoeg dus om een doordachte keuze te maken!

 

Omvang van het trouwfeest

Bij het kiezen van een zaal voor uw trouwfeest moet u alvast rekening houden met het aantal gasten dat aanwezig zal zijn. Een te drukke zaal zou problemen kunnen opleveren met de bediening, terwijl een amper gevulde zaal niet de juiste hoeveelheid gezellige drukte geeft. Kies dus een zaal die precies groot genoeg is. Voor een staande receptie hebt u niet evenveel plaats nodig als voor een diner, maar zorg wel altijd voor minstens enkele zitplaatsen zodat de ouderen van dagen niet de hele tijd moeten rechtstaan. Comfort is cruciaal op uw trouwfeest!

 

Verlichting van uw trouwfeest

Zoekt u een zaal voor overdag met een prachtige, natuurlijke lichtinval en een groen uitzicht? Of liever een zaal voor ’s avonds met gezellig sfeerlicht? De keuze van verlichting zorgt op uw trouwfeest meteen voor een andere ambiance. Vergeet ook de muziekinstallatie niet! Om uw trouwfeest van aangename muziek te voorzien kan er best een kwaliteitsvolle geluidsinstallatie voorhanden zijn, met eventueel mogelijkheid voor aansluiting op een DJ-set.

 

Catering en bediening van uw trouwfeest

Niet alleen de zaal, maar ook de keuze van de catering en de bediening heeft een grote invloed op het verloop van het trouwfeest. Uiteraard wilt u een bediening die verzorgd is en aan uw gasten niets te wensen overlaat. Belangrijk is dus dat u het zaalpersoneel op voorhand uitgebreid brieft over uw wensen en over het verloop van de avond. Zo verloopt alles op rolletjes en hoeft u niet de hele tijd lastig gevallen te worden met eventuele vragen: u wilt u uiteraard vooral concentreren op uw partner en op uw gasten!

 

Uw trouwfeest bij ter Elst

Natuurlijk moeten uw gasten er eerst gemakkelijk kunnen geraken. Zorg dus voor een locatie die gemakkelijk te vinden is en over voldoende parkeergelegenheid beschikt. Idealiter is er voor de gasten die ver moeten rijden om aanwezig te zijn een gelegenheid voorzien om te overnachten. Gelukkig kan u bij Ter Elst gerust terecht voor uw trouwfeest, catering, muziek en overnachting, en dit voor elk budget. U hebt namelijk de keuze uit enkele prachtige zalen die perfect uitgerust zijn voor zowel kleine als grote trouwfeesten. Er is voldoende parkeergelegenheid en een gemotiveerd en betrouwbaar team beschikbaar. Ook wij genieten trouwens van de blije stemming en uitgelaten vrolijkheid van een geslaagd trouwfeest. Gun ons dus de organisatie van uw trouwfeest, en u zal er geen spijt van hebben!