Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!
Stel hier uw vraag!
+
Reserveer nu!
+

Tips voor een geslaagd bedrijfsfeest

Een geslaagd bedrijfsfeest of een receptie organiseren begint met een geschikte locatie. Of u nu een bedrijfsfeest op poten zet voor uw klanten, personeel of voor zakenrelaties, de locatie speelt een belangrijke rol bij het scheppen van sfeer. Wilt u graag een professionele en zakelijk indruk maken, of liever een gezellig evenement voor collega’s op touw zetten? De feestzalen van Ter Elst zijn erg veelzijdig en kunnen volledig naar wens aangekleed worden.

Een geschikte zaal voor uw bedrijfsfeest

Daarenboven beschikken wij over zalen van verschillende groottes. U kan dus zowel een bedrijfsfeest of receptie organiseren voor kleine als voor zeer grote groepen. Voor seminaries of conferenties kan u bijvoorbeeld ook een opstelling van de zaal kiezen, waarbij de techniek op maat wordt uitgewerkt. Onze expo hall is groot genoeg om verschillende auto’s ter presentatie binnen te rijden of beurzen te organiseren.

Een geslaagd bedrijfsfeest of een receptie organiseren begint met een geschikte locatie.

Ook over parkeerplaatsen voor al uw gasten hoeft u bij Feestzalen/congrescentrum Ter Elst niet in te zitten: dankzij onze ruime privéparking hoeven u en uw genodigden geen uren rond te rijden in de stad op zoek naar een parkeerplaats. Onze parking is bovendien helemaal gratis.

 

Bedrijfsfeest met projectiemateriaal

Een bedrijfsfeest met productvoorstelling of informatiesessie kan niet zonder projectiemateriaal. Wij stellen onze uitrusting dan ook beschikbaar voor het afspelen van uw media. Een beamer, scherm en flipchart zijn standaard aanwezig, net zoals natuurlijk daglicht.

Een geschikte zaal voor uw bedrijfsfeest.

Catering op uw bedrijfsfeest

Vaak is het interessant om op uw bedrijfsfeest of receptie eten te voorzien: kleine hapjes, een uitgebreid diner of origineel buffet,... Sommige gasten komen mogelijk rechtstreeks van het werk, en hebben nog geen tijd gehad om te eten. U hebt hiervoor de optie om te kiezen voor onze eigen catering of u kan een extern catering bedrijf inschakelen. Ons team is in elk geval steeds flexibel en bereid om het onderste uit de kan te halen om uw bedrijfsfeest precies te laten verlopen zoals u het zelf wil. 

U wilt tijdens het bedrijfsfeest namelijk natuurlijk vooral bezig zijn met uw zakenrelaties, klanten of personeel, niet met de organisatie!

 

Bedrijfsfeest met overnachting

Een bedrijfsfeest, congres of seminarie kan uiteraard meerdere dagen in beslag nemen. Feestzalen/congrescentrum Ter Elst beschikt dan ook over ruime hotelkamers met uitstekende voorzieningen, waarin uw klanten of zakenrelaties zich meteen thuis zullen voelen. U kan dus gerust ook buitenlandse relaties uitnodigen, wetende dat ze in alle comfort bij ter Elst kunnen overnachten. Hebt u nog vragen over het organiseren van een bedrijfsfeest? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij staan u met plezier bij in de organisatie van elk bedrijfsfeest of ander evenement!