Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!
 

Congres

Hotel Ter Elst is dé ideale locatie voor uw volgende event, en dit om de volgende redenen:

 

  • Ons congres- en hotelgebouw bevindt zich op slechts vijf minuten van de E19 en de Antwerpse Ring.
  • We beschikken over een gratis parking (binnen en buiten) met 500 plaatsen.
  • Ons flexibel en klantvriendelijk team staat steeds voor u klaar.
  • We bieden een ruime waaier aan vergaderzalen met daglicht en individuele airco/verwarming. Voor een congres, receptie, vergadering enzovoort vormen deze zalen de ideale locatie.
  • We hebben eveneens een auditorium met 400 zitplaatsen.
  • Ons hotel bestaat uit 53 zeer ruime hotelkamers (32m²).
  • Gasten kunnen gratis gebruik maken van draadloos internet, zowel op de hotelkamers als tijdens evenementen.
  • U heeft de mogelijkheid om uw event te combineren met externe catering. Hiervoor werken wij samen met een aantal goedgekeurde vaste cateraars.
  • Ook voor teambuildings biedt hotel en congrescentrum Ter Elst diverse opties, waaronder kleiduifschieten, djembé sessies en een partijtje boogschieten.
•Ook voor teambuildings biedt hotel en congrescentrum Ter Elst diverse opties, waaronder kleiduifschieten, djembé sessies en een partijtje boogschieten.
Voor een congres, receptie, vergadering enzovoort vormen deze zalen de ideale locatie.

De perfecte locatie voor uw congres, teambuilding, vergadering, …

In ons congres- en hotelgebouw kan u terecht voor een grote selectie aan activiteiten. Naast onze 19 volledig uitgeruste, polyvalente zalen (waaronder een auditorium en beursruimte van meer dan 1000m²), kan Ter Elst uw evenement aanvullen met een teambuilding. Door ons ruime aanbod aan activiteiten is dit volledig onafhankelijk van de weersomstandigheden; gaande van een cocktail workshop tot een levend tafelvoetbalspel. Uiteraard kan Ter Elst ook zorgen voor een op maat gemaakte receptie of familiefeest, inclusief catering. Wat onze cateringservice betreft heeft u de keuze uit een aantal vaste pakketten, maar wij staan graag te uwer beschikking om vrijblijvend een offerte volgens uw wensen uit te werken.

De kwalificatie van onze vergaderzalen

De vergaderzalen van Ter Elst zijn allen geclassificeerd met vier Vergaderhamers en staan garant voor een zeer hoge kwaliteit op het gebied van dienstverlening en faciliteiten. Het aantal Vergaderhamers staat voor “Een accommodatie met een zakelijk luxueuze uitstraling die voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen”. De controle gebeurt door een onafhankelijke organisatie genaamd Vergaderhamer.

Wil u meer ontdekken over de mogelijkheden van hotel en congrescentrum Ter Elst? Neem dan contact op met ons op.
Een overzicht van al onze zalen en hun capaciteit kan u in dit document terugvinden. Wil u meer ontdekken over de mogelijkheden van hotel en congrescentrum Ter Elst? Neem dan contact op met ons op sales@terelst.be of via +32(0)3 450 90 00.