Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!
 

Events

Congres- en hotelgebouw Ter Elst is de perfecte locatie voor de meest uiteenlopende events! Door onze ideale ligging, meer dan 3000m² polyvalente ruimte en flexibele service hebben we tal van mogelijkheden om van uw event een succes te maken.

Zalen voor alle doeleinden en events

In hotel Ter Elst kan u terecht voor een zeer groot aanbod aan events en activiteiten. Naast onze 19 volledig uitgeruste zalen beschikken we over een auditorium met maar liefst 400 zitplaatsen en een beursruimte van meer dan 1000m² die voor alle doeleinden kan worden gebruikt.

In hotel Ter Elst kan u terecht voor een zeer groot aanbod aan events en activiteiten.
Een groot gedeelte van onze zalen biedt overigens de mogelijkheid om wagens of grote toestellen binnen te rijden. Elke zaal geniet van natuurlijk daglicht en is standaard voorzien van airco/verwarming, draadloos internet, een beamer, projectiescherm en flipchart. Uiteraard kunnen deze ruimtes ook worden uitgerust door uw eigen technische partners, afhankelijk van uw event.
Ook grootschalige events zijn voor ons dus geen enkel probleem!

Een perfecte locatie voor events

Ideaal gelegen aan de Antwerpse Ring en op slechts een kwartiertje rijden van Antwerpen, de beurs, Antwerp Airport en Antwerp Expo zijn alle events steeds vlot en snel bereikbaar zijn. Ook Mechelen en Brussels Airport hebben een zeer goede verbinding naar het hotel. Tot slot kunnen al de gasten gebruik maken van onze gratis parking, zowel buiten als ondergronds voor een totaal van 500 plaatsen. Ook grootschalige events zijn voor ons dus geen enkel probleem!

Hotel Ter Elst, de perfecte partner

Met reeds meer dan honderden geslaagde events en partnerships, zoals onder andere met BNP Paribas Fortis, Makro Belgium, UZA, Microsoft en nog tal van anderen, bieden wij u een flexibele kwaliteitsservice op uw maat. Of u nu een zaal met of zonder catering wenst of een activiteit uit ons ruim assortiment aan teambuildingmogelijkheden, wij stemmen steeds onze mogelijkheden af op uw vraag. Ter Elst kan aanzien worden als uw totaalpartner of als ondersteuning van uw eigen partners en cateraars.

 

Indien u meer informatie wenst over onze mogelijkheden rond events, kan u steeds terecht bij onze sales afdeling op sales@terelst.be of op het telefoonnummer +32(0)3 450 90 00.