Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!
Stel hier uw vraag!
+
Reserveer nu!
+

Bedrijfsevenementen organiseren

Een onvergetelijk bedrijfsevenement organiseren, dat kan bij Ter Elst in Edegem (Antwerpen)! Dit hotel en congrescenter vormt het perfecte kader voor allerlei types bedrijfsevenementen, gaande van kleinschalige vergaderingen tot uitgebreide bedrijfsfeesten met catering. Bovendien biedt Ter Elst u verschillende combinatiemogelijkheden om een event te organiseren dat bij iedereen in de smaak zal vallen.

Dit hotel en congrescenter vormt het perfecte kader voor allerlei types bedrijfsevenementen, gaande van kleinschalige vergaderingen tot uitgebreide bedrijfsfeesten met catering.

Zo gaan wij te werk bij het organiseren van bedrijfsevenementen

De term “bedrijfsevenementen” is zeer ruim. Daarom vertrekken we bij Ter Elst altijd vanuit de wensen van onze klanten. Wat voor evenement willen zij juist organiseren? Hoeveel ruimte is er nodig? Willen ze een bepaalde sfeer creëren? Van zodra we ons een beeld kunnen vormen van het evenement in kwestie kunnen we een voorstel op maat aanbieden. 

Als kers op de taart kan u de dag afsluiten met een bedrijfsfeest waar iedereen nog gezellig kan napraten tijdens een hapje en een drankje. Uiteraard is dit voorstel vrijblijvend en zijn onze klanten steeds vrij in hun keuzes. Op die manier willen we bedrijfsevenementen organiseren die volledig voldoen aan de wensen van de klant, ook op vlak van budget. Bovendien zijn wij niet toe aan ons proefstuk: Ter Elst organiseerde reeds tal van bedrijfsevenementen en weet zeker en vast van aanpakken!

 

Bedrijfsevenementen in combinatie met …

Van teambuildings tot personeelsfeesten en vergaderingen: allerlei soorten bedrijfsevenementen kunnen plaatsvinden bij Ter Elst.
Wilt u uw bedrijfsevenement graag bij Ter Elst laten doorgaan? Contacteer ons dan voor meer info!
Maar wat dacht u ervan om al deze events met elkaar te combineren? Zo kan u beginnen met een vergadering in een van onze vergaderzalen, gevolgd door een toffe en ontspannende teambuilding. Als kers op de taart kan u de dag afsluiten met een bedrijfsfeest waar iedereen nog gezellig kan napraten tijdens een hapje en een drankje. Voor al uw bedrijfsevenementen kan u immers ook beroep doen op onze vaste externe cateraars. Overheerlijke hapjes, Belgische bieren, koude schotels en volledige buffetten behoren allemaal tot de culinaire mogelijkheden.

Ter Elst maakt van alle bedrijfsevenementen een succes

Wilt u uw bedrijfsevenement graag bij Ter Elst laten doorgaan? Contacteer ons dan voor meer info! Wij organiseren bedrijfsevenementen van elke omvang en maken steeds een voorstel op maat van de klant. Bovendien heeft u de mogelijkheid om verschillende zaken met elkaar te combineren. Aarzel dus niet om ons te mailen of te telefoneren voor verdere inlichtingen omtrent het organiseren van bedrijfsevenementen. Dit kan via sales@terelst.be of op +32(0)3 450 90 00.