Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!
Stel hier uw vraag!
+
Reserveer nu!
+

Een originele teambuilding

De boog kan niet altijd gespannen staan. Een teambuilding is daarom ideaal als ontspannende activiteit voor uw bedrijf. Tijdens zo’n teambuilding werkt iedereen op een toffe manier samen om zo de groepssfeer én de productiviteit te verbeteren. Hotel Ter Elst in Edegem beschikt over een ruime waaier aan mogelijkheden voor teambuildings, zowel binnen- als buitenshuis. Bovendien verandert ons aanbod constant en proberen we steeds de meest populaire activiteiten aan te bieden.

Teambuilding activiteiten in- en outdoor

Zowel voor binnen als voor buiten biedt Ter Elst een heleboel verschillende teambuilding activiteiten aan. Van handboogschieten tot diverse lachwekkende spelletjes, van een workshop djembé tot een sessie cocktails maken, van levensechte Cluedo tot live Monopoly, en zo gaat de lijst nog wel even door! Ongeacht de weersomstandigheden kan u bij ons in Antwerpen een teambuilding organiseren die uw werknemers zeker zal bevallen.

Ongeacht de weersomstandigheden kan u bij ons in Antwerpen een teambuilding organiseren die uw werknemers zeker zal bevallen.
Zowel kleine als grote groepen kunnen steeds rekenen op professionele begeleiding en uiteraard kunnen we bij de teambuildings ook catering voorzien. Vraag ons gerust om onze teambuilding map. Hierin vindt u een overzicht van al onze standaardarrangementen, maar indien u specifieke wensen heeft houden wij hier graag rekening mee.
Als hotel en congrescenter heeft Ter Elst meer te bieden dan enkel het organiseren van teambuildings.

Combineer uw teambuilding met een vergadering of overnachting

Als hotel en congrescenter heeft Ter Elst meer te bieden dan enkel het organiseren van teambuildings. Wij beschikken over 19 zalen met verschillende capaciteiten en mogelijkheden, zodat u de dag bijvoorbeeld kan beginnen met een stevige vergadering om daarna over te gaan tot een ontspannende teambuilding. Na de teambuilding kan u er tevens voor kiezen om te overnachten in ons hotel.

Dit bestaat uit 53 ruime kamers die allemaal modern zijn uitgerust, onder andere met gratis draadloos internet, airconditioning en gratis fairtrade koffie- en theefaciliteiten. U leest het: voor al uw bedrijfsevenementen kan u terecht bij Ter Elst!

Een originele teambuilding in Antwerpen

Of u nu op zoek bent naar een avontuurlijke teambuilding outdoor of liever iets creatiefs wil doen binnenshuis: bij Ter Elst is het allemaal mogelijk. Wij bieden u een enorm aanbod aan gevarieerde teambuilding activiteiten die de band tussen u en uw werknemers ongetwijfeld zullen versterken. Bovendien kan u de teambuilding combineren met een vergadering in een van onze zalen of een overnachting in het hotel. 

Of u nu op zoek bent naar een avontuurlijke teambuilding outdoor of liever iets creatiefs wil doen binnenshuis: bij Ter Elst is het allemaal mogelijk.
Dankzij Ter Elst in Antwerpen organiseert u een teambuilding waar uw werknemers maanden later nog steeds over zullen spreken!