Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!
Stel hier uw vraag!
+
Reserveer nu!
+

Een bedrijfsfeest organiseren

Er zijn verschillende redenen om een bedrijfsfeest te organiseren. U wil uw zakenrelaties op een originele manier bedanken, feestelijk afscheid nemen van een collega die op pensioen gaat, als directie uw werknemers in de bloemetjes zetten, op een onvergetelijke manier een nieuw product voorstellen, en ga zo maar verder! Om welke reden ook, het team van Ter Elst zorgt ervoor dat uw bedrijfsfeest tot in de details perfect verloopt. Een persoonlijke service met tal van mogelijkheden draagt hier ongetwijfeld zijn steentje toe bij.

Mogelijkheden voor een origineel bedrijfsfeest

Weet u al helemaal hoe u uw bedrijfsfeest wenst? Dan doen wij er alles aan om uw wensen om te zetten in de praktijk. Ons team stelt zich flexibel op en luistert in de eerste plaats naar de eisen van de klant. Moet de zaal volgens een bepaald thema worden ingericht? Wil u een dj inhuren? Of wil u tijdens uw bedrijfsfeest kunnen genieten van een lekker hapje en een drankje? Wij toetsen uw wensen aan onze mogelijkheden en stellen voor u een offerte op maat op.

Wat onze catering betreft werken wij samen met een aantal nauwkeurig geselecteerde cateraars die voor u de lekkerste gerechten bereiden. Contacteer ons om meer te ontdekken over de mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest!

 

Een bedrijfsfeest of ander evenement organiseren

Niet alleen voor bedrijfsfeesten, maar ook voor andere zakelijke en feestelijke evenementen bent u aan het juiste adres bij Ter Elst. Ons hotel en congrescenter beschikt over 19 verschillende zalen die geschikt zijn voor diverse events.

Een vergaderzaal, een conferentiezaal, een beursruimte, een auditorium of een evenementenhal: u vindt het allemaal bij Ter Elst. Onze grootste pluspunten zijn dan ook deze waaier aan zalen, een gunstige ligging, een ruime parking tot 500 wagens en het feit dat wij alles kunnen opstellen volgens de wensen van de klant. Van bedrijfsfeest tot teambuilding, trouwfeest, receptie en nog veel meer! Bovendien kan u ook altijd een overnachting boeken in ons hotel, waar u na het event rustig kan genieten van een gratis kopje koffie of thee op uw hotelkamer.

Een origineel bedrijfsfeest in Antwerpen

Wie een origineel bedrijfsfeest wil organiseren, moet zeker aankloppen bij Ter Elst in Edegem (Antwerpen). Een aanbod aan verschillende zalen en een flexibel team dat voor u klaarstaat, het zijn nog maar enkele van de vele voordelen die wij u bieden. Uiteraard kan u er ook op rekenen dat alles wordt uitgevoerd met het nodige oog voor detail en afwerking. Aarzel dus niet en contacteer ons voor meer inlichtingen of voor een vrijblijvende offerte voor uw bedrijfsfeest! Contact opnemen kan via sales@terelst.be of op het nummer +32(0)3 450 90 00.