Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!
Stel hier uw vraag!
+
Reserveer nu!
+

Ideale locatie voor uw personeelsfeest

Uw werknemers in de bloemetjes zetten en tegelijk de teamgeest bevorderen: met een personeelsfeest stimuleert u op een toffe manier de mensen binnen uw bedrijf. Bent u op zoek naar de juiste locatie om een personeelsfeest te organiseren, ontdek dan zeker de mogelijkheden van hotel en congrescenter Ter Elst. Bovendien bieden wij meer dan enkel een gepaste locatie: ons team staat ook klaar met raad en daad om u te helpen bij de organisatie van het feest. Bij ons kan u erop rekenen dat uw personeelsfeest een absolute voltreffer wordt!

 

Een personeelsfeest op maat van uw bedrijf

Een van onze grootste troeven is een persoonlijke aanpak. Het organiseren van een personeelsfeest begint bij ons telkens met een verkennend gesprek, waarbij we ontdekken wat de klant juist verwacht. Wordt er rond een bepaald thema gewerkt? Hoeveel personen zullen er aanwezig zijn? Moet er ook animatie voorzien worden? U vertelt ons over uw ideeën, wij zorgen voor de uitwerking ervan; uiteraard binnen het vooropgestelde budget. U kan ook de catering voor uw personeelsfeest aan ons overlaten. Ter Elst werkt namelijk samen met een aantal goedgekeurde cateraars die u een waaier aan culinaire mogelijkheden aanbieden, van warme hapjes tot een uitgebreid driegangendiner.

Combineer uw personeelsfeest met een teambuilding

Wil u de band met uw werknemers nog meer versterken? Dan is een teambuilding sowieso iets voor u. Ook voor dit soort evenementen bent u bij Ter Elst aan het juiste adres. Van handboogschieten over een workshop djembé tot een partijtje levensechte Cluedo: bij ons kan het allemaal! Klik zeker even door naar deze pagina voor meer info. Of misschien wil u een teambuilding combineren met een personeelsfeest? Ook dat is perfect mogelijk. Dankzij Ter Elst organiseert u een onvergetelijke dag voor uw werknemers!

 

Op zoek naar een goede locatie voor uw personeelsfeest?

Een personeelsfeest is de ideale gelegenheid om uw werknemers op een andere manier te leren kennen. Bovendien geeft dit soort feesten een andere dimensie aan de relatie tussen collega’s onderling. Kortom: het bevordert zonder twijfel de sfeer binnen uw bedrijf! Zoekt u een geschikte locatie om een personeelsfeest te organiseren, neem dan contact op met Ter Elst uit Edegem (Antwerpen). Wij bieden u tal van mogelijkheden voor het organiseren van uw feest, waaronder ook de combinatie met een teambuilding. Hebben we uw interesse gewekt? Bel dan naar +32(0)3 450 90 00 of stuur ons een e-mail op info@terelst.be.