hotel

Hotelbeleid

CHECK IN

Inchecken kan op elk moment na 14.00 uur (niet gegarandeerd vanwege de hoge bezettingsgraad). Als u eerder arriveert, zal de receptionist uw bagage graag opslaan totdat uw kamer klaar is.

De gast dient bij het inchecken zijn eigen geldige creditcard/debetkaart te tonen, samen met een geldig identiteitsbewijs, vooral als u uw reservering al voor aankomst met een creditcard heeft betaald.

Hotel & Congres Ter Elst zal zich inspannen om speciale verzoeken (zoals een specifieke verdieping of kamernummer, vouwbedden, ledikant etc.) bij aankomst te honoreren. De beschikbaarheid van deze artikelen kan echter niet op voorhand worden gegarandeerd.

Als u een eerdere aankomsttijd dan de standaard inchecktijd van het hotel wilt bevestigen, neem dan vooraf rechtstreeks contact op met het hotel. Als u van plan bent eerder aan te komen dan de inchecktijd van het hotel en u zeker wilt zijn van uw kamer, dan raden wij u aan om ook de avond ervoor te reserveren.

UITCHECKEN

Uitchecken is om 11.00 uur. Als u later wilt uitchecken, neem dan voor 11.00 uur op de dag van vertrek contact op met de receptioniste. We zullen ons best doen om aan uw verzoek te voldoen, maar we kunnen niet garanderen dat dit mogelijk is. Afhankelijk van de beschikbaarheid kan er een toeslag in rekening worden gebracht.

Elke vertraging bij het uitchecken zal ertoe leiden dat een extra nacht wordt toegevoegd aan de eindafrekening.

Hotel & Congres Ter Elst kan indien nodig na de uitchecktijd de bagage in de bagageruimte plaatsen.

BETALINGSMETHODEN

Voor vooruitbetaalde reserveringen moet u vooraf betalen met een geldige creditcard of per bankoverschrijving. Houd er rekening mee dat als de betaling wordt gedaan met een creditcard van een andere persoon die niet in het hotel aanwezig zal zijn, we een schriftelijke machtiging nodig hebben van de creditcardhouder met een kopie van zijn creditcard en een kopie van zijn ID KAART. Het hotel behoudt zich alle rechten voor om de toegang tot de kamer te weigeren aan gasten die ons niet de creditcard kunnen tonen die hij heeft gebruikt voor zijn vooruitbetaalde reservering of als we de autorisatie niet hebben ontvangen voor zijn aankomst.

Voor niet-prepaid reserveringen kunt u bij aankomst contant of met een creditcardnummer zoals VISA, MasterCard of American Express betalen.

ANNULERINGSBELEID

Voor alle hotelkamers gelden annuleringsvoorwaarden, afhankelijk van het soort tarief/reservering dat u heeft gekozen. Neem contact op met het hotel voor meer informatie. Vooruitbetaalde reserveringen kunnen niet worden geannuleerd of gewijzigd en zijn niet-restitueerbaar.

ROKEN BELEID

Roken is verboden in alle kamers en alle openbare ruimtes van het hotel. Roken is alleen toegestaan buiten het gebouw of terras.

Houd er rekening mee dat voor gasten die roken in de kamer een schoonmaaktoeslag van € 250 per dag in rekening wordt gebracht.

DRAADLOZE INTERNETTOEGANG

Gratis draadloos internet wordt aangeboden aan alle gasten in hun kamers en in het hele hotelgedeelte.

PARKEERBELEID

We hebben in totaal 400 gratis parkeerplaatsen. Verder zijn er 18 Superchargers, 24/7 beschikbaar, tot 120kW en 3 universele oplaadpunten in de ondergrondse garage.

HUISDIERENBELEID

Huisdieren worden niet geaccepteerd in de kamers of in de gemeenschappelijke ruimte van het hotel

KOSTBAARHEDEN

Als je met waardevolle spullen reist, is er een kluisje in je kledingkast. Het hotel is niet verantwoordelijk voor gestolen of verloren voorwerpen

hotel